Competitia de vaslit Descopera Rowmania isi deschide portile pe 28 iunie

Competitia de vaslit Descopera Rowmania isi deschide portile pe 28 iunie

Competiția de vâslit Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă, eveniment aflat la a treia ediție la Giurgiu și totodată celebrat pentru a doua oară consecutiv de Ziua Dunării, își deschide porțile duminică, 28 iunie, în aceeași locație ca anii trecuți – Canalul Sfântul Gheorghe, zona Podului Bizetz.
Pentru anul 2015, Asociaţia Ivan Patzaichin Mila 23 şi-a propus extinderea seriei de evenimente în oraşele cu deschidere la apă. Astfel, caravana Descoperă Rowmania ajunge în Giurgiu, Bucureşti, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Alba Iulia, Arad, Călăraşi etc.
Giurgiuvenii sunt invitați să vină să vâslească alături de celebrul canoist Ivan Patzaichin, formând echipe de câte 11 persoane pe care să le înscrie la office@rowmania.ro sau direct la concurs.
Atmosfera de sărbătoare și voie bună va fi completată de orchestra și majoretele Centrului Cultural Ion Vinea, dar și de masa câmpenească oferită gratuit de municipalitate tuturor participanților. Totodată, Centrul Cultural Ion Vinea va organiza diverse activități artistice de Ziua Dunării.
Competiția de vâslit în canotci de 10+1 se va desfășura după următorul program:
9.30 – 10.30 – înscrierea echipelor
10.00 – 11.00 – antrenamente și demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin
11.00 – startul competiției (serii de câte trei bărci)
14.00 – festivitatea de premiere a câștigătorilor

Turneul naţional se va desfăşura în perioada mai-august şi va culmina cu cea de-a cincea ediţie a RowmaniaFEST – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, care se va desfăşura la Tulcea în perioada 28-30 august.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul FESTIVITATE DE PREMIERE PENTRU ELEVII, PARINTII SI PROFESORII PARTICIPANTI LA PROIECTUL VIATA FARA VIOLENTA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.